fbpx

Stroomvloed en Volterra bieden een neutrale en kosteloze* begeleiding aan zodat jij ein-de-lijk zorgeloos kan investeren in je eigen zonnepanelen:

We screenden meer dan 30 lokale installateurs en selecteerden daaruit enkele heel betrouwbare installateurs.

We bepaalden de kwaliteitsnorm en onderhandelden scherpe kostprijzen zodat je niet alleen een kwalitatieve installatie, maar ook een rendabele installatie realiseert.

We onderzochten zelf de prijs voor een gemiddelde installatie van 5kWp en stelden een verschil van 7% tot 30% vast met de prijs van ons aanbod, dat gemiddeld 21% goedkoper is dan als u zelf individueel als particulier zou bestellen. Groepsaankopen werken!

We stellen een onafhankelijke en lokale vertrouwenspersoon ter beschikking die samen met jou het ganse project beloopt en bij wie je terecht kan met elke vraag en elke bezorgdheid… vóór, tijdens en na de realisatie van jouw project.

 

Stappenplan

Stap 1: Opstart van jouw dossier door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Stap 2: Jouw vertrouwenspersoon bekijk  je persoonlijke situatie en neemt binnen de 21 dagen telefonisch contact op om de eerste inzichten te bespreken.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk en volledig onafhankelijk voorstel binnen de 30 dagen na jouw inschrijving.

Stap 4: Bij akkoord komt een geselecteerde aannemer langs om detail-offerte en tijdslijn te bespreken, dit binnen de 14 dagen na jouw bevestiging.

Stap 5: De zonnepanelen worden geplaatst en wij volgen op…

Stap 6: Keuring en ingebruikname waarna je een code ontvangt voor de aanvraag van jouw premie (maximaal 750€ in 2023 en maximaal 375€ in 2024).

 

*Ons aanbod is gratis voor inwoners van Aalter, Assenede, Deinze, Destelbergen, De Pinte, Eeklo, Evergem, Gavere, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem, Melle, Merelbeke, Nazareth, Sint-Laureins, Wachtebeke, Zelzate en Zulte…  Vennoten van Stroomvloed en Volterra kunnen eveneens gratis gebruik maken van dit aanbod.